Tara in care sindicatele protesteaza atunci cand salariile cresc , patronatele se opun scaderii taxelor iar societatea civila ii apara pe securisti !

0
176

Nici cel mai infocat ideolog al capitalismului nu ar fi indraznit sa creada ca in 2017 la mai putin de 30 de ani de la caderea comunismului o tara care inca nu este nici macar  emergenta va indeplini prin vointa strazii si a societatii civile idealurile monopoliste ale economiei de piata in cel mai slabatic mod cu putinta .

O economie care aprope a reusit sa distruga intreaga productie autohtona , care a exportat forta de munca ieftina si calificata . Este economia in care nici o multinationala nu este verificata in timp ce antreprenorii romani infunda puscariile . Este tara unde politicienii care mai au un dram de patriotism fac coada la DNA in timp ce aceia care incurajeaza cedarea oricarui strop de independenta par sa fie imuni in fata legii . Este tara in care intelectualitatea este de dreapta in timp ce in toata lumea este de stanga .Este tara in care sindicatele fac greva atunci cand sunt marite salariile iar patronatele se opun scaderii taxelor . Este tara in care societatea civila iese in strada pentru a sustine abuzurile din justitie . Este singura tara ai carui europarlamentari isi ataca propriul popor . Este tara in care o televiziune cu milioane de euro datorii propovaduiste cinstea . Este tara in care jurnalistii care scriu la ordinul securistilor sunt considerati cinstiti . Este tara care accepta ca politica sa ii fie dirijata de catre ambasadori . Este tara in care magistratii nu platesc pentru oamenii bagati nevinovati in puscarie . Este tara in care statul de drept poate manipula sute de mii de oameni sa iasa in strada ca sa apere aceste abuzuri in numele democratiei !

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here