DISTRIBUIȚI

În ziua de 06 aprilie 2018, ora 20.30, poliţişti din cadrul Posturilor de Poliție Ciupercenii Noi și Poiana Mare, l-au depistat pe T. Constantin, de 34 de ani, din Mun. Calafat, în timp ce acesta conducea un autoturism pe DN 55A, din com. Poiana Mare, având o concentraţie alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Municipiului Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ziua de 07 aprilie a.c., în jurul orei 20.45, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţiei Rurală Pleniţa au fost sesizați prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat care se află sub influenţa băuturilor alcoolice conduce un autoturism pe drumurile publice din com. Caraula, jud. Dolj. Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa, au reuşit să oprească autoturismul, la volanul căruia se afla G. Marian, de 50 ani, din com. Caraula, jud. Dolj. Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Municipiului Băilești,  unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În noaptea de 08 aprilie 2018, în jurul orei 02.30, poliţişti din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast l-au depistat pe P. Daniel, de 31 ani, din com. Afumați, jud. Dolj, în timp ce acesta conducea un autoturism, pe DJ 561 A din com. Afumaţi, având o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Municipiului Băilești unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comments

comments