Incompetentul guvern PSD a marit salarii , pensii , are crestere economica record si a scazut somajul ! #rezistam pana vin tehnocratii sa ne aduca din nou austeritatea !

0
268

De cateva luni posturi TV cu audiente comparabile cu capitalul de incredere al Ralucai Turcan inceara sa ne convinga ca guvernarea PSD va aduce o apocalipsa de proportii biblice pentru Romania ! Cativa analisti care ne spuneau cum va distruge guvernarea Ponta Romania prevestesc din nou un crah mai grav decat ala din anii ‘ 30 . Mai ca iti vine sa dai fuga la magazin si sa golesti rafturile in asteptarea Armagedonului care va purifica lumea de toti votantii PSD care au adus ciuma rosie la Guvernare !

Inainte de a lua decizia de a-mi goli cardul de salariu care a crescut generos in ultimele luni imi arunc ochii pe un ziar de sorginte tehnocrata si ce vad ?

In ultima perioada au fost create 20.000 de locuri de munca lunar in Romania ! Inainte sa arunc o afurisenie profund ortodoxa pe coruptul guvern PSD care ingrosa numarul bugetarilor despre care ne-au spus liberalii si tehnocratii ca sug sangele poporului , vad ca locurile de munca sunt in domeniul privat . E vreo smecherie pesedista imi zic si continui sa ma imbrac de frica ca se va goli mallul si ma prinde apocalipsa fara conserve pe balcon dar un alt titlu imi acapareaza privirea : Romania se pregateste de al doilea trimestru consecutiv sa aiba cea mai mare crestere economica din Europa iar deficitul nu va fi depasit . In acelasi articol un reputat analist international zice ca tara noastra devine un adevarat tigru economic ! O fi din Brazilia , imi zic . L-a cumparat Dragnea si pe asta !

Nu pierd timpul si ca sa combat propaganda asta comunista incep sa citesc presa economica si ce vad ? Crestere economica , companii mari investesc in Romania , se delocheaza fonduri europene , se relanseaza investitii , cresterea pensiilor si salariilor a dus la un boom economic , productia industriala a crescut iar puterea de cumparare este cea mai mare din istoria Romaniei !

Ma linistesc si parca undeva incep sa cred ca poate si presa asta de dreapta nu reflecta intotdeauna adevarul .

Dau drumul la televizor si la o televiziune cu mari datorii vad un disperat din Cluj care striga ca un posedat ca Romania se prabuseste . In fundal vad un hashtag si mi se setrge totul din memorie si incep sa vad iar adevarul . Sa va ia dracul cu pesedeul vostru . Nu este importanta cresterea economica si nivelul de trai .. asta nu inseamna nimic . Trebuie sa dispara toti pesedistii , trebuie sa umplem puscarille cu toti hotii de oameni de afaceri romani si sa cumparam numai produse din Vest , trebuie arestati toti politicienii puternici si pusi in locul lor marionete , trebuie sa avem austeritate si sa muncim pe venituri mici pentru a dezvolta capitalismul occidental .

Si cand te gandesti ca daca nu eram un tanar frumos si liber as fi crezut ca e important sa traim mai bine ! 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here