DISTRIBUIȚI

Ieri, 12 aprilie 2018, în jurul orei 14.30, polţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi de către un bărbat de 48 ani, din comuna Maglavit, despre faptul că, în cursul lunii martie 2018, prin intermediul unei reţele de socializare, s-a împrietenit cu o femeie, cu care a corespondat mai mult timp şi care l-a indus în eroare sub pretextul unei eventuale căsătorii, determinându-l ca în repetate rânduri să îi trimită bani prin mandat poştal, prejudiciul total fiind de 4370 lei.

Joi, bărbatul a încercat să-i trimită femeii prin mandat poştal suma de 9400 lei, însă Oficiul Poştal Calafat a sesizat Poliţia Municipiului Calafat.

Cu sprijinul Poliţiei Municipiului Reghin, judeţul Mureş, a fost găsită persoana în cauză care aştepta primirea sumei de 9400 lei, ocazie cu care au stabilit că se numeşte M. Crina, de 29 ani, din oraşul Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Aceasta a declarat faptul că suma respectivă urma să-i fie trimisă ca un ajutor financiar pe care bărbatul din Calafat a dorit să i-l ofere.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Comments

comments