In sfarsit ! Unul fara fata si trecut de securist propus la conducerea comisiei SRI !

0
399

De azi dimineata , cativa baieti care se autointituleaza initiati se dau de ceasul mortii ca PSD isi permite sa propuna un ” descoperit ” la sefia comisiei SRI .

Functie care pare a avea conotatii ezoterice si care pare a fi invaluita in misticism aceasta a parut a fi mereu ocupata de oameni cel putin agreati de sistem . Claudiu Manda presedintele PSD Dolj pare  prea tanar pentru a fi fost securist la revolutie si prea batran pentru a fi racolat acum .

Nu pare a fi omul sistemului deoarece cu putini ani in urma a fost refuzata nominalizarea sa intr-o functie de ministru chiar de catre Traian Basescu ceea ce in mod cert ne demonstreaza fara putinta de tagada ca nici nu a fost in vie cu Coldea nici nu a dat note informative in stabilimente respectabile care incep cu litera K . Descris ca fiind extrem de ambitios si tenace acesta a facut din organizatia Dolj una dintre atuurile PSD in alegerile din ultimii ani si si-a construit cariera politica prin munca de partid inceputa de jos . Cu aceasta nominalizare Dragnea da o grava lovitura sitemului , obisnuit cu persoane cel putin comode in aceasta functie .

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here