In sfarsit cineva e cu picioarele pe pamant : ‘Un conflict armat cu Rusia ar fi devastator „

0
335

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, joi seara, că viitorul relaţiei cu Rusia „nu trebuie să fie unul de adversitate”, posibila generare a unui conflict armat fiind un lucru „devastator”.

„Eu cred că viitorul relaţiei cu Rusia nu trebuie să fie unul de adversitate permanentă şi care să ducă la riscul de a degenera la un moment dat într-un conflict armat. Ar fi un lucru devastator. Trebuie găsite soluţiile politice şi diplomatice pentru detensionarea situaţiei cu Rusia şi revenirea la o normalitate”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

De asemenea, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a comentat situaţia generată de interdicţia de survol a României de către aeronava în care se afla vicepremierul rus Dmitri Rogozin. Tăriceanu a declarat joi, la Antena 3, că în comportamentul lui Rogozin acestea sunt accente care apar periodic.

„Comportamenul lui Rogozin îl știu de 27 de ani(…).El știe că nu are voie să ne survoleze statul și a încercat să folosească avionul ca pe scut de protecție”, a opinat Tăriceanu.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here