Impresii de nunta din punctul de vedere al unei trupe cover

0
309

Eu cant intr-o trupa cover in Bucuresti si dupa  ce am participat la numeroasele nunti am decis sa scriu acest scurt ghid pentru celalalte trupe de cover. Iata cateva observatii privind ceea ce se intampla la  nunta, fapte vazute strict din perspectiva mea.

trupa cover bucuresti  In primul rand, va trebui sa incarcati si sa faceti o verificare sonora. In timpul instalarii, veti fi intrebati in mod repetat daca tot acel echipament va fi acolo si in timpul nuntii.  Veti avea la dispozitie o priza de 120V, care este la distanta de 250 de metri. Nu incercati sa rulati un cablu prelungitor, deoarece acest lucru va diminua estetica romantica. O sa observati ca mereu exista o doamna mai in varsta, care exista probabi in orice restaurat si este mai agitata decat intregul si se comporta ca si cum vine sfarsitul lumii. Desigur aceea este managerul de restaurant sau sefa de sala. Nu faceti nici un contact vizual cu ea si nu va apropiati de ea pentru niciun motiv deoarece cu siguranta ii stati in drum si o incurcati.

Acum ca sunteti pe deplin configurat, pregatiti-va sa verficati difuzoarele si tot echipamentul de sunet inca o data stfel incat sa fie totul bine pus la punct. Aceasta este procedura standard. Cand petrecerea de nunta este gata sa inceapa mereu apare acea persoana care va va aduce cel mai vechi iPod din lume, astfel incat sa puteti pun muzica de intrare pe care sa isi faca aparitia mirii. Formatul preferat este un mp3 cu bitrate de 64 de formate care nu va suna foarte bine. Calitatea oribila va fi vina ta, desigur. Acceptati-o si continuati. Nu incercati sa angajati pe nimeni intr-o conversatie despre compresia audio si bitrate-urile mp3.

Dupa masa este timpul sa straluciti! Acest lucru ar trebui sa fie cu aproximativ 2 ore mai tarziu decat ce s-a specificat in contractul incheiat. Dupa cateva ore de asteptare veti fi gata de treaba. Prima ta melodie ar trebui sa fie ceva optimist si la un volum rezonabil. Acum ca ati incalzit atmosfra cu cateva cantece, veti fi abordati de niste fani noi. Aceasta, de regula, trebuie sa se intample in mijlocul cantecului. Acest nou fan doreste o melodie speciala. Sunteti o trupa cover nunta deci nu ar trebui sa va impiedice nimic sa faceti acest lucru, aparent. Urmatorul fan nou vrea sa auda noul cantec a unui anume artist care a iesit cu 2 ore in urma. Treaba ta este sa mentii cantecul curent pe care il interpretezi, in timp ce ii vei dezamagi complet pe acesti oameni. Dar nu va faceti griji! Ei se vor intoarce sa ceara mai multe melodii care nu pot fi interpretate de formatia ta si pe care nimeni altcineva nu vrea sa le auda.

In general, daca sunteti norocosi, toate aceste cerinte se vor stopa la un moment dat si pana la sfarsitul noptii veti avea parte de o petrecere. Daca mai ramane alcool, puteti sa va distrati cam cu o ora inainte de a impacheta totul, de a incarca tot echipamentul  in masina si va trebui sa plecati spre casa. (ps: ascultati prestigeorchestra.ro, o recomandam).

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here