Declarația senatorului Daniel Barbu a stârnit nenumărate controverse în România. Acesta a afirmat că meseria de politician e mai riscantă decât cea de combatant în Afganistan, iar firesc, cea mai vehementă reacție a venit de la un militar de carieră. Florin Velea a spus clar că ar merita ca un soldat să-i strivească în picioare fața senatorului.(DETALII AICI )

„Domnule Daniel Barbu, dacă nu aveți minimă decența să cereți scuze public familiilor celor răniți sau decedați în teatrele de operații, consider că acest cățel militar care are în gură o grenadă de exercițiu are onoare și demnitate superioară dvs”, i-a răspuns ofițerul MApN, Paul Valea, pe contul său de Facebook.

„Am participat la 3 misiuni în Afg (Afganistan – n.r.) domnule Daniel Barbu. Știți ce se afla în acele cufere metalice care s-au întors din Afganistan? Nu sunt șpăgi sau comisioane care circulă în cercurile dumneavoastră, sunt trupuri de militari care au plecat în Afg pe o diurna egala cu 40% din diurna unui politician. Ochelarii dumneavoastră ar merita să fie striviți de bocancul plin de praf al unui soldat. (preferabil să-i aveți pe nas)”, a mai scris ofițerul MApN.

În aceste zile, Florin Valea este într-o misiune în Bosnia Herțegovina, ca instructor al armatei locale. Și a fost, într-adevăr, de trei ori în Afganistan.

Florin Valea este unul și același cu concurentul Masterchef de la Pro Tv de acum doi ani care a plecat din emisiune pentru că nu a suportat ideea de a face echipă, în eventualitatea calificării mai departe, cu un transexual.

„Nu mi se pare normal să văd barbați îmbracați în femeie, cu perucă. Nu-mi doresc așa ceva în echipă”, a exclamat el în 2014.

Reacția PRO TV a fost vehementă, reprezentanții postului descriind motivul lui Florin drept „absurd”, numindu-l un om cu „prejudecăți”.

„Pentru mine, onoarea este cea mai mare bogăție și nu vreau să renunț la această onoare”, a spus Florin Velea.

La ediția din 2014 a emisiunii Masterchef, realizatorii Pro tv l-au adus în show pe Nicolae Paul, de 44 de ani din Cluj, dar care insistă să i se spună Cora, pentru a participa la emisiune. Bărbatul s-a îmbrăcat în haine femeiești, a purtat peruci și pantofi de femeie.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here