Donald Trump, afirmaţii incredibile după întâlnirea cu Vladimir Putin: Ce discuţii au avut cei doi lideri de stat

0
296

Preşedintele american Donald Trump a declarat că „este timpul să mergem înainte şi să lucrăm într-un mod constructiv cu Rusia” şi că omologul său rus Vladimir Putin „a negat categoric” orice implicare în alegerile prezidenţiale din SUA în 2016, relatează AFP şi Reuters. „L-am presat ferm pe preşedintele Putin în două rânduri despre intervenţia sa în alegerile noastre. A negat categoric. Eu mi-am exprimat deja opinia…”, a scris duminică pe Twitter liderul de la Casa Albă, la întoarcerea din vizita sa de patru zile în Europa, în cursul căreia s-a întâlnit pentru prima dată, la summitul G20 de la Hamburg, cu Vladimir Putin, conform Agerpres.

Citeşte şi: Veşti imense pentru Traian Băsescu: Ce a decis fratele său din puşcărie

Trump a precizat de asemenea că, la întâlnirea de sâmbătă, a convenit cu Putin crearea unei unităţi de securitate cibernetică pentru protecţia în faţa atacurilor informatice în timpul alegerilor. „Putin şi cu mine am discutat despre crearea unei unităţi de securitate cibernetică impenetrabilă, astfel încât să ne apărăm de atacurile cibernetice asupra alegerilor şi de multe alte lucruri negative”, a scris preşedintele american.

Trump a adăugat că a negociat totodată un armistiţiu în zone din Siria, „care va salva vieţi”. „Este timpul să mergem înainte şi să lucrăm într-un mod constructiv cu Rusia”, a scris el.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here