Dezastru liberal ! Alegerea lui Orban se dovedeste o miscare gresita ! PNL tot nu creste in sondaje !

0
418

Vazuta de catre multi politicieni liberali ca ultima solutie , alegerea lui Ludovic orban in fruntea partidului se dovedeste neinspirata . Desi insusi acesta clameaza contrariul , liderii liberali cunosc adevarul . PNL continua sa stagneze in jurul bornei de 20% fara nici o tendinta de crestere care sa fie identificata de catre specialisti . Chiar daca este vazut ca un liberal adevarat , Ludovic Orban este considerat drept o figura depasita si prafuita de catre electoratul de dreapta .

In acelasi timp , la fel de ingrijorator pentru liberali , PSD nu scade sub nici o forma sub pragul de 40% ceea ce dovedeste ca electoratul stabil al acestora in loc sa scada , a crescut . De asemenea ALDE si-a creat o retea teritoriala foarte buna in special din fostii liberali care ii va permite o foarte probabila reintrare in parlamentul viitor . Ceea ce mai stiu liberalii este ca numerosi dintre proprii primari , si-au sters de mult sageata liberala de pe insigna care arata acum mai mult ca o floare cu tepi de culoare rosie , si in campania viitoare vor sprijini PSD sau ALDE .

In aceste conditii exista numeroase voci care sustin ca deja partiul a renuntat la viitoarele alegeri parlamentare , singurul scop fiind obtinerea unui nou mandat pentru Iohannis . 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here