Cele mai folositoare jucarii

0
67
toysmall

Exista o serie de jucarii ce pot fi achizitionate pentru fiecare copil in parte. Orice jucarie cumparati insa, pentru orce tip veti alege, cel mai important este sa va jucati impreuna cu copiii dumneavoastra. Jucariile nu va pot inlocui ca prezenta iar jucariile educative isi indeplnesc cu adevarat scopul atata timp cat sunteti si voi acolo, sa vorbiti despre ele, sa le explicati celor mici totul in detaliu, sa raspundeti la intrebarile pe care le au acestia si sa veniti cu completari. Exista numeroase jocuri care pot fi folosite in diverse scopuri in educata unui copil, si iata o parte din cele mai folositoare in acest scop.

jucarii atv exteriorSeturile de sortat si construit, fie ca sunt cuburi, cercuri, in doua sau mai multe culori au o serie de beneficiile legate de partea educationala. In pls sunt foarte distractive si copiii sunt captivati de ele in mod constant.

Trenuletele de lemn pot fi achizitionate in seturi mai mici sau mai mari, pot fi mixate cum vreti voi si in timp pt fi create adevarate opere de arta si totul ca o activitate de grup impreuna cu copiii dumneavoastra. Acestea pot fi folosite in interiorul casei cat si ca jucarii exterior vezi aici in gradina casei dumneavoastra.

Seturile de ustensile casnice sunt cele mai folositoare pentru fetite, desigur. Fiecare mamica poate confirma ca fetita ei doreste mereu sa fie de ajutor in casa atunci cand vine vorba de treburile gospodaresti. Fie ca este un set de masa si fier de calcat sau o bucatarie complet utilata, acestea sunt niste investitii extrem de profitabile, deoarece acestea sunt investitii pe termen lung, deoarece mereu se pot reinventa prin achizitionarea si alaturarea unui nou accesoriu. Copiii vor nvata astfel cum sa faca curatenie in joaca, pot invata atat ustensilele din bucatarie precum si legumele si fructele existente.

LEGO. Acestea nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare deoarece sunt unele dintre cele mai renumite si la mare cautare jocuri ale copilariei. Acestea sunt foarte des utilizate in scop educativ pentru copii de la varste foarte mici. Acestea pot fi de un real ajutor copiiilor de toate varstele, sporindu-le imaginatia, puterea de concentrare, si acestea sunt doar doua dintre numeroasele beneficii pe care acestea le au in educatia celor mici.

Seturile creative sunt in general pentru copiii mai mari, insa sunt printre cele mai folositoare de pe piata, incepand cu puzzle-uri,  mozaicuri, origami, accesorii pentru pictura, etc.

Iata care sunt si jocurile sau jucariile in care ar fi mai bine sa nu investiti:

  • pistoale, sabii si alte ucarii care ii incita pe ci mici la violenta, deoarece vor avea timp cand vor creste sa vaa si aceasa pare urata, nu este necesar sa ntre in contact cu acestea inca de mici. Puteti opta insa pentru variantele gonflabile care nu prezinta pricol de ranire.
  • papusi care isi fac nevoile, plang, vorbesc etc.
  • jucarii sau jcuri promovate excesiv in reclame pe posturile de desene animate
  • asa zisele tablete interactive, care in realitate sunt niste cutii de plastic colorate care doar scot niste sunete.

Vezi mai multe detalii pe: http://ziaruldecalafat.ro/

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here