DISTRIBUIȚI

Scopul fiecărui slot este să formezi combinații câștigătoare prin reunirea a cel puțin 3 simboluri identice, însă există diverse elemente prin care sloturile se diferențiază, cum ar fi grafica, simbolurile speciale, liniile de plată, modalitățile de câștig, bonusurile oferite și multe altele. Toate acestea sunt cunoscute sub numele de caracteristici sau funcții speciale la jocuri pacanele. Caracteristicile speciale fac dintr-un joc simplu unul cu adevărat intersant, captivant și distractiv, aducându-le jucătorilor mai multe șanse de câștig. În acest articol îți voi prezenta cele mai cunoscute funcții la pacanele gratis, cum funcționează, care sunt avantajele acestora și la ce sloturi poți încerca toate aceste caracteristici.

Top 5 caracteristici speciale la jocuri pacanele

  1. Bonus Game

Bonus Game este o caracteristică specială la pacanele gratis care are rolul de a menține atenția și interesul jucătorului și a-i oferi posibilitatea unor câștiguri extra. Bonusul are diverse forme și se deblochează, de obicei, prin așezarea anumitor simboluri pe role. Astfel, ești trimis într-un mini-joc în care vei putea câștiga un permiu. Există bonusuri simple sau complexe, întâmplătoare sau declanșate de o combinație de simboluri. Unul dintre cele mai simple bonusuri este acela în care trebuie să alegi un singur cufăr din mai multe, acesta ascuzând o sumă de bani pe care tu o câștigi. Dacă vrei să joci un slot cu o funcție bonus, încearcă Spinata Grande!

  1. Free Spins

O altă caracteristică des întâlnită la jocuri pacanele este Free Spins, fiind una dintre cele mai apreciate funcții de către jucători deoarece acordă un număr de rotiri gratuite. Poate fi privită drept o variantă de joc bonus și poate fi activată de fiecare dată când reunești pe role, de regulă, 3 sau mai multe simboluri Scatter. În funcție de joc, simbolurile Scatter care declanșează caracteristica pot fi așezate fie pe anumite role, fie oriunde pe role, iar numărul de rotiri primite depinde de numărul de simboluri reunite. Câștigă rotiri gratuite la Retro Reels Extreme Heat!

  1. Gamble

Funcția Gamble este, de asemenea, foarte cunoscută de jucători și apreciată în special de cei care iubesc să-și asume riscuri pentru a câștiga mai mult. Aceasta este o funcție prin care fie ți se dublează câștigurile obținute până în momentul respectiv, fie pierzi integral câștigurile. Este tentant, dar și foarte riscant. De aceea, funcția poate fi activată doar la alegerea jucătorului. De obicei, aceasta se regăsește la jocuri clasice, cum ar fi Book of Ra sau Burning Hot.

  1. 243 Ways to Win

Această funcție se referă la liniile de plată de la jocuri pacanele, fiind specifică sloturilor moderne. După cum sugerează și denumirea, funcția oferă jucătorilor 243 modalități de câștig, adică se acordă victorii pentru fiecare combinație câștigătoare de la dreapta la stânga. Diferența între jocurile cu 243 linii de plată și cele clasice cu aproximativ 10-25 linii de plată este că nu mai trebuie să alegi pe ce linii vrei să joci, ci doar să plasezi pariul. Un exemplu de slot cu 243 linii de plată este Twin Spin.

  1. Multiplier

Multiplicatorii sunt foarte populari la jocuri pacanele și reprezintă un avantaj mare pentru jucători deoarece oferă posibilitatea multiplicării câștigurilor de un anumit număr de ori. Spre exemplu, dacă ai un multiplicator 2x într-o combinație câștigătoare, vei obține de două ori mai mulți bani. Un joc care oferă multiplicatori este Wild Orient.

Având în vedere că există foarte multe jocuri, iar industria cazinourilor este în dezvoltare, lista poate continua, dar acestea sunt cele mai cunoscute și avantajoase funcții la pacanele gratis. Încearcă-le și tu sau descoperă noi funcții profitând de o ofertă exclusivă pe Joc Pacanele unde găsești toate cazinourile licențiate din România și diverse bonusuri atractive. Spre exemplu, înregistrează-te la Admiral beneficiază de un bonus de bun venit fără depunere de 200 RON gratis sau un bonus de bun venit cu depunere de 100% în limita a 800 RON care îți va dubla suma depusă inițial.

Ție ce bonus ți se potrivește? Alege orice oferta exclusivă pe Joc Pacanele și începe distracția cu pacanele gratis!

Comments

comments