DISTRIBUIȚI

O bomba cu implicatii deosebite sta sa explodeze la Calafat . ANAF a decis scoaterea intr-o procedura de licitatie a mai multor cladiri si terenuri apartinand SC Maglierie si Cristiani din Calafat in speta fosta fabrica de textile . Din informatiile noastre acolo lucreaza peste 800 de persoane fiind cel mai mare angajator din Calafat .

In adresa prezentata in foto se pot vedea foarte clar care sunt bunurile si terenurile supuse licitatiei . Este binecunoscut faptul ca sunt deja probleme extrem de importante privind plata salariilor si nu se stie daca aceasta licitatie inseamna de fapt falimentul acestei societati sau doar un pas catre acest lucru ,

Inchiderea acestei fabrici ar avea efecte inclaculabile pentru oras . Dincolo de drama celor 800 de persoane care si-ar pierde locurile de munca lipsa infuziei acestor venituri in economia calafeteana ar fi catastrofala . De asemenea impactul asupra bugetului local ar fi semnificativ : cotele defalcate din TVA ar scadea , veniturile din cota ce revine din impozitul de salarii ar disparea iar despre taxele si impozitele locale pe cladiri si terenuri exista mari incertitudini in privinta colectarii lor viitoare pentru ca inca nu se stie daca se va gasi un cumpator !

Dincolo de asta este drama oamenilor care isi vor pierde locurile de munca daca aceasta licitatie va duce catre faliment . Vom reveni cu informatii si cu punctul de vedere al conducerii fabricii !

 

 

Comments

comments