Aniversare cu baloane

0
296
baloane imprimate

Tuturor ne plac aniversarile si cu siguranta fiecare dintre noi asteapta cu nerabdare acea zi din an cand putem strange impreuna toata familia si toti prietenii pentru a ne distra impreuna si pentru a ne bucura, bineinteles, de cadourile primite.

baloane cu heliuCu participarea la o aniversare vine desigur si problema cadoului pe care sa il dam sarbatoritului. Si orice ati zice, oricat de multe idei am avea referitor la ce ii putem cumpara unei persoane, la un moment dat sigur vom ramane in pana de idei. Si daca sarbatoritul sau sarbatorita este un membru al familiei cu atat mai stresanta va deveni alegerea unui cadou, deoarece atunci cand vine vorba de membrii familiei, dorim sa le daruim ceva cu totul special sau sa le pregatim ceva deosebi care sa ii surpinda. De la cadouri utile, pana la cadouri amuzante sau petreceri surpriza exista numeroase variante dintre care putem alege.

Anul acesta sora mea va implini 30 ani deci va schimba prefixul. Nu trebuie sa va mai spun ca pentru ea acest lucru este unul destul de stresant, odata cu aceasta varsta simtind cum o serie de schimbari isi vor face aparitia in viata de zi cu zi. Nu intelegem toti de ce atata stres pentru o varsta, care este una la care esti inca destul de tanar, insa fiecare persoana percepe lucrurile in felul lui. Asadar, am decis sa ii organizez o petrecere surpriza care sa ii readuca aminte de copilarie si care sa o faca sa nu se mai simta atat de „batrana”.

La petrecerea surpriza desigur ca vor participa toti prietenii si colegii ei, precum si intreaga familie, iar piesa de rezistenta o va reprezenta decorul salii in care se va organiza. Sala va fi plina de baloane cu heliu, care vor fi multe la numar si de diferite culori astfel incat sa acopere intreg tavanul. De asemenea, sala va fi plina de baloane normale multicolore, baloane imprimate cu diverse mesaje haioase care vor pluti pe jos. De asemenea, fiecare invitat va fi rugat sa scrie un anumit mesaj, parere sau urare pe cate o hartiuta care va fi introdusa intr-un balon pe care va trebui sa il daruisca sarbatoritei, balon pe care ea va trebui sa il sparga pentru a citi mesajul. Este posibil ca totusi sa fie foarte multe baloane, insa o a doua idee este aceea de a intrduce toate hartiutele semnate de fiecare invitat in parte intr-un balon mai mare pe care apoi sa il sparga.

Nu vor lipsi desigur prajiturele de tot felul si aranjamente florale formate din lalele care sunt florile ei preferate. De asemenea vor fi o serie de plusuri care sa ne introduca mai mult in atmosfera de copilarie si care desigur vor tine copiii ocpati pentru ca adultii sa se poata distra. Vom avea pe cineva care va spune bancuri, vom face karaoke si speram sa nu deranjam fonic restul invitatilor, si vom avea fel si fel de surprize.

Sper ca surpriza sa fie pe masura si sa fie o reala reusita. In final este vorba despre a fi impreuna cu toti cei dragi, de a petrece timp minunat alaturi de ei si de a ne bucura de fiecare zi ca atunci cand eram copii, copilaria fiind cea mai frumoasa perioada din viata oricarui adult.

 

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here